Dirk Roosendaal van Universal Greenfields

Al ruim 20 jaar maak ik intensieve daktuinen (binnentuinen, parkeerdekken en Triple B-daktuinen) en extensieve daktuinen, beter bekend als de mossedumdaken of groendaken. Daarnaast ontwerp, adviseer en detaileer ik voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, VVE’s en particulieren.

Als tuin- en landschapsingenieur was ik dus al vroeg bekend met groene daken en wordt het werk al jaren door mijn vakbekwame ‘dakhoveniers’ aangelegd. Vandaar ook dat er 10 jaar garantie wordt gegeven op de daktuinsystemen.

Wij hebben onze eigen sedumkwekerij en daktuincentrum. Daktuincentrum de Mient adviseert, levert en/of realiseert een passende daktuinopbouw waardoor een groen dak sedumbedekking op vrijwel elk dak mogelijk is.

U kunt ook zelf aan de slag, met de doe-het-zelf-daktuin kunt gemakkelijk zelf een daktuin aanleggen. Wij helpen waar en wanneer u maar wilt.

06 24 27 27 17specialist in groene daken en gevels
Ingrid Vogels

Als klimaatneutrale ondernemer adviseer ik met Green2live vastgoedeigenaren over groene en duurzame oplossingen en CO2 reductie. Daarnaast begeleid ik sportverenigingen om te verduurzamen met een basisconcept en volledige projectbegeleiding.

Green2Live gaat door waar andere adviesbureaus stoppen, om zo ons doel te bereiken ‘Meer groen in de stad te beginnen op het dak! Van inventarisatie, plan van aanpak, subsidie aanvraag tot aan de realisatie van het project wordt u volledig ontzorgd.

06 506 443 90

www.green2live.net
Daktuincentrum De Mient

Onze daktuincentrum en sedumkwekerij de Mient te Katwijk is onze basis waaruit wij etaleren en verkopen.


ruimte voor groene zaken


Daktuincentrum de Mient wil met de Triple B® plantensortiment een bijdrage leveren aan de biodiversiteit (Birds, Bees & Butterfies) in en om de stad. Naast 10-tallen sedumsoorten kweken wij ook diverse grassen, heesters en vaste planten. Nieuw in ons assortiment is de Triple B® sedummat.


online shop voor de groene sector

De Bodemshop spitst zich toe op het ontwikkelen en verkopen van biologische producten, onder meer voor oppervlaktereiniging. Deze verkopen wij aan de groene sector, diverse bedrijven en particulieren.


Maak van uw dak een groendak!